Kesäkuun yritys on Okartek Oy

3.6.2020

  • Perustettu 1984. Vuodesta 2005 lähtien osa Etola-yhtiöitä.
  • Työllistää 80 henkilöä.
  • Liikevaihto vuonna 2019
    oli 14.5 miljoonaa euroa.
  • Toimitusjohtaja Jari Mäenranta
  • www.okartek.fi

Okartekin toimitusjohtaja Jari Mäenranta esittelee ruiskuvalu työstöhallia Toimitusjohtaja Jari Mäenranta esittelee ruiskuvalutyöstöhallia

Kaarinassa yli 30 vuotta toiminut Okartek Oy on yksi suurimmista muovialan toimijoista Suomessa

Okartek on tunnettu suomalainen muovialan sopimusvalmistaja. Tuotanto kattaa kokonaisvaltaisen palvelun aina suunnittelusta toimitukseen asti. Kestäviä ja kustomoituja muoviosia tarvitaan usealla toimialla. Asiakkaina Okartekilla on muun muassa ajoneuvo-, rakennus- ja huonekaluteollisuus sekä konerakennus. Okartek valmistaa myös kuluttajatuotteita.

Yksi esimerkki Okartekin valmistamista tuotteista ovat uudenlaiset, täysin kotimaiset Helmi-myymälälavat. Lava syntyi runsaan kahden vuoden kehitystyönä yhteistyössä Lassila & Tikanojan kanssa ja sen valmistuksessa käytetään Suomesta kerättyä teollisuuden muovijätettä.

Tuotannossaan Okartek pystyy käyttämään hukka- ja jätemuovin yli 90-prosenttisesti uusiokäyttöön. Tällä alalla käytetään enemmän hyödyksi muovijätettä kuin sitä itse synnytetään. Ostamme esimerkiksi markkinoilta jatkuvasti kierrätysmuovia, Okartekin toimitusjohtaja Jari Mäenranta kertoo.

Lue koko yritysesittely klikkaamalla linkkiä:

http://www.kaarinankehitys.fi/fi/valitse-kaarina/kuukauden-yritys/6-2020-okartek-oy.html