Tammikuun yritys on Kaarina-lehti

31.12.2020

- Kaarina-lehti 35 v.

Jutun lopussa Kaarina-lehden vinkit yrityksille lehdille tiedottamisesta!

• Ilmestyi ensimmäisen kerran 12.9.1985
• Tilauslehti, ilmestyy kerran viikossa, kerran kuussa laajajakelu
• Päätoimittaja Taina Tukia
www.kaarina-lehti.fi

Kaarina-lehden jokaisella ilmestyvällä numerolla on keskimäärin 21 000 lukijaa. Kuukausittainen lukijamäärä nousee kerran viikossa ilmestyvällä lehdellä peräti 34 000 lukijaan, eli näin moni on lukenut vähintään yhden kuukauden aikana ilmestyneen lehden, joko printtinä tai diginä.

Maria Kesti ja Tessa Kukkonen Kaarina-lehden toimistolla, tietokoneelta vilkuttelevat Taina Tukia, Heinimaija Hirvonen ja Ann-Mari Siikalampi.
Maria Kesti ja Tessa Kukkonen Kaarina-lehden toimistolla, tietokoneelta vilkuttelevat 
Taina Tukia, Heinimaija Hirvonen ja Ann-Mari Siikalampi.

 

Päätoimittaja Taina Tukia

Päätoimittaja Taina Tukia

Pitkän linjan paikallislehtikasvo, tuttu jo aiemmalta jaksolta Kaarina-lehden päätoimittajana (vuodet 1995-2000) ja nyt aloittanut tehtävässä 12/2017. Organisaattori, joka on parhaimmillaan pienessä kiireessä. Työsarkaa tällä hetkellä Kaarina-lehden lisäksi myös Kunnallislehti, jonka toimitus sijaitsee Paimiossa. Päätoimittajan tavoittaa halutessaan ja sovitusti kasvokkain toimituksessa joko Kaarinassa tai Paimiossa mutta myös ”kenttätyöstä” eli jutunteosta. Vuosien kokemuksella uskon, että paikallisuutisissa on särmää, ja muutoksissa riittää uutisoitavaa. Motto: tekemällä oppii jokainen.

Lue yritysesittely klikkaamalla linkkiä:

http://www.kaarinankehitys.fi/fi/valitse-kaarina/kuukauden-yritys/1-2021-kaarina-lehti.html