Maaliskuun yritys on Tilitoimisto Peltokangas Oy

1.3.2021

- "Ihanaa saada asiat täsmäämään ja järjestykseen"

  • Tilitoimisto Peltokangas Oy                                             
  • Perustettu: 2005
  • Henkilöstömäärä: 9, joista yksi oppisopimuksella                               
  • Toimitusjohtaja: Susanna Peltokangas
  • www.tilipeltokangas.fi

 Yrittäjä Susanna Peltokangas Tilitoimisto Peltokankaan toimistolla Kaarinassa.

Susanna Peltokangas Tilitoimisto Peltokankaan Kaarinan toimistolla.

 

Tilitoimisto Peltokangas Oy on taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jonka palveluvalikoimiin kuuluvat kirjanpito, tilinpäätökset, verosuunnittelu, palkanlaskenta, laskutus, osto- ja myyntireskontran hoito, yritysten perustamiset, yhtiömuotojen muutokset sekä yritysjärjestelyt.  Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan palveluita, joko perinteisesti paperisena tai tarvittaessa sähköisinä palveluina. Vaikka sähköistäminen usein helpottaa sekä asiakkaan, että tilitoimiston työtä ei ketään asiakasta pakoteta sähköiseen maailmaan, vaan muutos lähtee asiakkaan tarpeesta. Asiakas tekee päätöksen, vaikkakin usein kirjanpitäjän aloitteesta. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on toimintamme perusta. Taloushallinnon asiat saattavat joskus tuntua yrittäjästä hankalilta, eikä niihin riitä yrittäjän oma aika, joten silloin oma kirjanpitäjä on kullan arvoinen.

Miten päädyit tilitoimistoyrittäjäksi?

Susanna Peltokangas: Jo opiskeluaikana olin työharjoittelijana ja kesätyöntekijänä Kaarinalaisessa tilitoimistossa, jossa pääsin monipuolisesti tekemään tilitoimistotyötä. Valmistuin silloisesta Kauppaopistosta laskentatoimen linjalta vuonna 1988 ja sain vakituisen työpaikan samasta tilitoimistosta, jossa olin jo ollut harjoittelijana. Oltuani 16 vuotta tilitoimistotyössä halusin nähdä taloushallinnon hoitamisen asiakkaan näkökulmasta. Pääsin talouspäälliköksi tuotantotoimintaa harjoittavaan yritykseen.  Tämä oli erinomainen tilaisuus päästä näkemään yrityksen sisäistä laskentaa ja sain arvokasta tietoa taloushallinnon hoitamisesta myös tästä näkökulmasta.

Vuonna 2005 sitten perustin oman tilitoimiston. Kesällä 2006 siirryin kokopäiväiseksi yrittäjäksi ja vuokrasin toimitilat nykyisestä paikasta Kaarinan keskustasta. Ensimmäisen työntekijän palkkasin vuoden 2007 alussa. Nykyään meillä työskentelee 9 henkilöä. Osaavan ja motivoituneen henkilöstön löytäminen on taloushallinnon alalla ensiarvoisen tärkeää. Tässä suhteessa olen ollut onnekas, kun olen saanut ympärilleni nykyisen henkilöstön. Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja varsinkin taloushallinnon alalla, jossa luodaan luottamuksellisia pitkiä asiakassuhteita.

Lue koko yritysesittely tästä.