Kaarina kirkastaa kaupunkikuvaansa, tervetuloa osallistumaan!

12.6.2017

Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa paras?

Kaarina kirkastaa kaupunkikuvaansa

Millaisia mielikuvia kotikaupunkimme synnyttää? Mitä Kaarinan kaupungista ajatellaan? Alkamassa on kaupungin imagotyö, jossa yhdessä otamme selville Kaarinan parhaat puolet. Imagotyön tuloksena saamme helposti tunnistettavan linjan kaupungin viestintään ja markkinointiin.

Kyselyleima Paras Paikka

Kaarinan kaupunkikuvan eli rakentamisen tavoitteena on vahvistaa kaupungin vetovoimaa ja sitä kautta varmistaa kaupungin elinvoiman kehittyminen. Kirkastetulla kaupunki-ilmeellä markkinoidaan erityisesti tulevaisuuden Kaarinaa sote -uudistuksen jälkeen.

 Hyvä kaupunkikuva on kiteytys parhaista vetovoima- ja menestystekijöistämme, jotka positiivisesti erottavat Kaarinan muista kaupungeista. Samalla hyvä kaupunkikuva on lupaus siitä, mitä erityistä tarjoamme asukkaille ja yrittäjille. Tämä lupaus lunastetaan totuudenmukaisella, mielikuvia välittävällä viestinnällä, joka perustuu aitoihin kertomuksiin, kokemuksiin ja kaupunkimme ylpeydenaiheisiin. Näitä kertomuksia, kokemuksia ja ylpeydenaiheita kerätään kaupunkilaisilta alkavan kesän aikana.

 Sinulla yrittäjänä on mahdollisuus kertoa oma mielipiteesi heti, kysely avautuu linkistä:

kaarina.kysyy.fi/paras-paikka

 Brändin kehittäminen tehdään yhteistyössä Mainostoimisto KMG Turun kanssa.

 Lisätietoja: markkinointipäällikkö Sanna Varjanne, p. 050 3271 075