Omistajanvaihdosryhmä starttaa 5.3.

11.2.2019

Onko tulevaisuuden suunnitelmissa yrityksestä luopuminen tai yritystoiminnan myynti? Onko mielessäsi enemmän kysymyksiä kuin vastauksia? Tervetuloa omistajanvaihdosryhmän startti-tilaisuuteen!
 
Aika: tiistaina  5.3.2019 klo 8:15-9:30
Paikka: Kaarinan Kehitys Oy, Kyynäräkatu 2, Kaarina
 
Onko yritystoiminnallasi dokumentoidut suunnittelu-, seuranta- ja ohjausjärjestelmät vai harjoitetaanko sitä mututuntumalla? Tutkimusten mukaan myyntiprosessin suurimmat haasteet ovat ostajan löytyminen ja yrityksen arvonmääritys. Muun muassa näihin haasteisiin ja muihin omistajanvaihdokseen ja yritystoiminnan lopettamiseen liittyviin kompastuskiviin pyrimme vastaamaan vuoden 2019 aikana erilaisilla luento-, asiantuntija- ja sparraustapaamisilla.
 
Jos luopuminen on joskus juolahtanut mieleesi, tai asia kiinnostaa muuten vaan, omistajanvaihdosryhmä starttaa aamukahvien merkeissä Kaarinan Kehityksen takkahuoneessa tiistaina  5.3.2019 klo 8:15. Vapaamuotoisen keskustelutilaisuuden vetää Varsinais-Suomen Yrittäjien omistajanvaihdospalvelun koordinaattori Lassi Rosala. Tuleviin tapaamisiin kutsutaan asiantuntijoita tarpeen mukaan, ja heitä on mahdollista tavata myös kahden kesken. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.
 
Ilmoittautumiset viimeistään 28.2. maria.haapanen@kaarina.fi tai 050 314 0789. Voit mielellään samalla kertoa toivomuksia siitä, mitä asioita toivoisit ryhmässä käsiteltävän! Toivomuksia voi lähettää, vaikket juuri tähän tapaamiseen pääsisikään.