Suomen yritysmyönteisin kaupunki etsii yritysmyönteisintä yritysasiamiestä/toimitusjohtajaa

26.9.2019

Kaarinan Kehitys Oy hakee aktiivista ja yhteistyökykyistä yritysasiamiestä / toimitusjohtajaa kaupungin ja yrittäjien yhteiseen elinkeinoyhtiöön, jonka toimintamallissa korostuu verkostoituminen ja joustava yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Yritysasiamiehenä vastaat kaupungin elinkeinoasioista sekä seudullisesta yhteistyöstä. Tärkeimpänä tehtävänä on toimia linkkinä kaupungin ja yritysten välillä sekä kaupungin elinvoimaisuuden ja yritysmyönteisyyden tukeminen. Toimitusjohtajana otat kokonaisvastuun pienen, tehokkaasti toimivan elinkeinoyhtiön kehittämisestä ja johtamisesta.

Odotamme Sinulta yritystoiminnan ja yrittäjien arjen sekä kuntasektorin toimintamallien tuntemusta. Osaat auttaa yrityksiä niiden eri vaiheissa ja tiedät, miten osaavan työvoiman saatavuutta tuetaan. Hallitset talousasiat ja ymmärrät investointien sekä yritysrahoituksen maailmaa. Olet myynti- ja markkinointihenkinen ja osaat viestiä eri sidosryhmille. Kunnan maankäyttö-, kaavoitus- ja rakennuslupa-asioiden tunteminen on tehtävässä eduksi.

Menestyt tehtävässä aktiivisena, esiintymiskykyisenä ja luontevasti vuorovaikutushakuisena henkilönä, jolla on asenne kohdallaan. Toimintaotteeltasi olet tekevä, toimeen tarttuva ja pystyt viemään asioita loppuun saakka. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, vahvat neuvottelutaidot, hyvä suomen ja englannin suullinen sekä kirjallinen kielitaito. Muusta kielitaidosta on etua. Olet joustava työaikojesi suhteen.

Tarjoamme dynaamiselle toimijalle näköalapaikan kasvavan ja yritysmyönteisyydestä palkitun kaupungin elinkeinoelämän kehitystehtävissä.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV 20.10.2019 mennessä

sähköpostilla osoitteeseen: jytta@kaarina.fi.

Otsikkoon merkintä Yritysasiamies/toimitusjohtaja.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Yritysasiamies/toimitusjohtaja Jytta Poijärvi-Miikkulainen, 050 373 2695 (3.10. kello 13-14; 8.10. kello 13-14 ja 15.10. kello 13-14)

Kaupunginjohtaja Harri Virta, 050 373 2400 (7.10. kello 13-14 ja 14.10. kello 14-15)