Niina Sjöholm Kaarinan Kehityksen uusi toimitusjohtaja

17.1.2020

Kaarinan Kehityksen uutena toimitusjohtaja/yritysasiamiehenä aloitti 13.1.2020 Niina Sjöholm, Jytta Poijärvi-Miikkulaisen siirryttyä uusiin maisemiin.

Tervehdys Kaarinan Kehityksestä!

On hienoa olla mukana Kaarinan Kehityksen toiminnassa. Ensimmäinen työviikko on takana, ja on ollut ilo liittyä positiivisten ja työhönsä sitoutuneiden työntekijöiden joukkoon. Kaarinan Kehityksessä katsotaan eteenpäin ja uskon, että tulevaisuus tuo mielenkiintoisia työtehtäviä.
 
Minulla on vahva yrittäjätausta. Toimin kahdeksantoista vuotta kaarinalaisen Piispanristin Saha Oy:n toimitusjohtajana. Yritysasiamiehen tehtävään siirryn Suomen metsäkeskuksen hallinnoimasta valtakunnallisesta Export Factory for Bio Forestry -hankkeesta. Työnkuvana oli puualan yritysten kansainvälistymisen edellytysten kehittäminen.
 
Yritysasiamiehen tehtävässä pidän tärkeänä saada kaarinalaiset yritykset kokemaan Kaarina hyväksi paikaksi yrittää, rakentamalla siltaa yritysten ja kaupungin välille, sekä luoda puitteita hyvälle yrittämiselle. Me olemme täällä yrityksiä varten, ja toivon että otatte yhteyttä tai tulette käymään asiassa kuin asiassa!

Terveisin

Niina

Niina Sjöholm
yritysasiamies, tj.
puh. 050 373 2695
niina.sjoholm@kaarina.fi