Heinäkuun yritys on R.V. Group Oy

  • R.V. Group Oy
  • Perustettu vuonna 2011
  • Toimitusjohtaja Jani Väkeväinen
  • Liikevaihto 6.6 milj. 2019
  • Henkilökunta 40 henkilöä (sesonkina 60 henkilöä)
  • Toimitilat ja esittelytilat Kaarinan Piispanristillä. Esittelytila avautuu syksyllä.
  • https://www.rvgroup.fi/
  • Jonnen päiväkirja-Youtube-videot (tästä lisää jutun lopussa)

R.V. Groupin toimitusjohtaja Jani Väkeväinen yrityksen näyttelytilassa

Uusia näyttelytiloja kunnostetaan kiireisestä sesongista huolimatta, kertoo Jani Väkeväinen

Toimitusjohtaja Jani Väkeväinen on värikäs persoona ja tunnettu paikallinen toimija.

R.V. Group on vahvasti mukana myös nuorisotyön tukemisessa

48-vuotias Jani Väkeväinen on kolmen lapsen isä ja suuri jalkapallon ystävä. Hän on itsekin pelannut jalkapalloa ja pelaisi mielellään vieläkin, mutta työt eivät anna myöden säännölliselle harrastukselle. Nyt hän seuraa poikansa menestymistä lajin parissa. Juuri tästä syystä Jani on mukana tukemassa nuorisojalkapalloa järjestämällä kerran vuodessa jalkapallotapahtuman, jossa nuoret pääsevät tutustumaan lajiin. Kotiinviemisiksi nuoret saavat vielä oman pallon ja juomapullon sekä pelipaidan.

Jokaisella lapsella on oikeus liikkua, mutta kaikilla ei ole siihen taloudellisia mahdollisuuksia. Tästä syystä R.V. Group on mukana tukemassa nuorisoliikuntaa ja seurojen toimintaa lajista riippumatta. ”Yhteisöllisyys on aina ollut yrityksemme kantavia voimia, jonka johdosta koemme velvollisuudeksemme auttaa ja kannustaa kaikkia saavuttamaan urheiluun ja liikuntaan liittyviä unelmia. Väestömme hyvinvoinnin siemenet kylvetään yksilön varhaisiästä alkaen. Nuorisourheilun ja lasten liikunnan tuleminen on meille sydämen asia”, toteaa Jani Väkeväinen.

Yrittäjänä Jani on toiminut 20 vuotta. Ura alkoi ravintola-alan yrittäjänä. Saneerauspuolen Jani on oppinut itse ja tällä hetkellä hän tarvittaessa tuuraa yrityksensä työssä kuin työssä. Toimitusjohtajan tehtävissä kuitenkin suurin osa ajasta kuluu myynnin ja työnjohdon parissa. Jani on luova persoona ja ideoita syntyy jatkuvalla syötöllä.

 

Maaliskuussa Kaarinaan muuttanut R.V. Group Oy palvelee koko Varsinais-Suomessa

R.V. Group Oy toteuttaa monipuolisesti pinnoitus- ja saneerauspalveluja. Yritys tekee pääosin töitä pääurakoitsijana taloyhtiöille, julkiselle sektorille, kunnille ja yrityksille. Toiminta on kattavaa ja monipuolista sisältäen haitta-ainekartoitukset, kosteus- ja hormikartoitukset, asbestipurun, lattiapumppaukset, linjasaneeraukset, julkisivusaneeraukset ja kattosaneeraukset. R.V. Group Oy:n vahvuutena on, että ostaja saa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta.

 

R.V. Groupin toimitusjohtaja Jani Väkeväinen työhuoneessaan Piispanristillä.

Toimitusjohtaja Jani Väkeväinen työhuoneessaan Piispanristillä.

Kustakin kohteesta tehdään aluksi kartoitus. On erittäin tärkeää tietää rakennuksen kunto, onko esimerkiksi kosteusvaurioita tai asbestia. Kartoituksen jälkeen laaditaan kerättyjen tietojen perusteella raportti sekä arvioidaan kohde, ja siitä laaditaan korjausratkaisu sekä tarjous urakasta.

Esimerkiksi asbestityöt tehdään uusimmilla koneilla ja työmenetelmillä. Palveluun kuuluu asbestipurku, asbesti- ja kosteuskartoitus sekä jälki- ja sisäilmamittaukset laboratoriopalveluineen. Henkilökunnalla on asbestipurkuihin vaadittava koulutus ja alalta pitkä kokemus. Lisäksi R. V. Groupilla on RALA-pätevyys haitta–ainepurkuihin.

R.V. Group korjaa kaikki julkisivujen rakenteet seinäpinnoista parvekkeisiin ja vesikattoihin. Viemärien ja hormien sukitukset tehdään ammattitaidolla, kuten kylpyhuoneetkin.

Saneerauskohteiden lisäksi RV Group on kiinnostunut myös omakotitalojen ja rivitalojen rakentamisesta.

 

Uusiin tuotteisiin voi tulla tutustumaan syksyllä Piispanristille avautuvaan myymälään.

 R.V. Groupin toimitusjohtaja Jani Väkeväinen yrityksen näyttelytilassa Piispanristillä

Piispanristin näyttelytila avautuu syksyllä.

Myymälässä tullaan näkemään erilaisia epoxi-pinnoitteisia tasoja. ”Tuomme Suomen luonnon keittiöihin muun muassa upottamalla havunneulasia keittiötasoihin”, kertoo Jani Väkeväinen. ”Hartsi näyttää kiveltä ja sitä voidaan käyttää monin eri tavoin, lisäksi se kestää kulutusta todella hyvin ja sen käytön ideoinnissa ei ole rajoja. Myymälään tehdään myös mikrosementti- ja betonijäljitelmä -seinämallistot. Asiakkaan on helppo tehdä valintoja, kun hän näkee valmiita pintoja. Tämän hetken yksi trendeistä on ns. ruosteseinä, jota voi ihastella myymälässä”.

Myymälään on tulossa myös erikoistuotteita tulevaisuudessa. Niiden testaaminen ja tehokkaan tuotantolinjan pystytys vie oman aikansa. Paljon panostetaan myös valosuunnitteluun asiakkaille. Sille, miltä seinä näyttää iltaisin, on merkitystä. Kokonaisia valoseiniä on tulossa pääsääntöisesti saneerauskohteille.

 

Jonnen päiväkirja Youtube-videot

Jonnen päiväkirja  Jonnen päiväkirja

 

Jonnen päiväkirja on reaaliaikainen tosi-TV -kuvaus julkisivutyön haasteista. Tämä alalle sopiva ja tilannekomiikkaa sisältävä päiväkirjasarja sai alkunsa, kun R.V. Groupin Jani Väkeväinen sai idean mennä laulamaan joululauluja lastenkoteihin, vanhainkoteihin ja paikkoihin, missä voi olla iloksi. Joululaulutilaisuus toteutettiin MS-potilaille. Mukana oli artisti R.V. Groupin lauluryhmän lisäksi, ja firman työntekijä Jonne Lindholm kuvasi tilaisuuden. Jonne harrastaa kuvausta ja videointia. Tästä sai alkunsa videosarja Youtubeen. Aiheita on ollut introsta loma-aikaan ja videoita on kaikkiaan 16. Sarjan ensimmäisessä osassa Jonne toteaa toivovansa, että videosarja innostaa muitakin nuoria alalle!